Jag har ägnat hela mitt liv åt skapande i olika former, måleriet har funnits med sedan ungdomen.

 

Under 2 år studerade jag heltid på konstnärsutbildningen vid Liljeholmens Folkhögskola i Rimforsa. Där jag fått mycket med mig från konstnärerna Lars Thostrup, Jonas, Claes Brandén, Gunnar Nilsson och gästlärare som exempelvis Karin Almlöf och Gao Xiang fr Kina.

Annat:

Både före och efter konstnärsutbildningen har det blivit många konstkurser.

Vid Gerlesborgsskolan har jag framförallt målat med Claudia Theel och Ria Roes Schwartz. Även andra kurser med konstnärerna AnnMarie Lööf, Gunnel Moheim, Viviane Mansfield, Susanne Möller, Cecilia Uhlin, Inga Björstedt och Mia Willaume i Roskilde har varit mycket inspirerande genom åren.

 

Det känns viktigt att få mycket tid i mina ateljer i Linköping och Skåne, att sedan få åka iväg några veckor per år för att måla mer koncentrerat vid ex Gerlesborgsskolan är guld värt för utvecklingen i min konst. Tidigare målade jag i olja, numera jobbar jag med akryl, collage och grafik men också en del med akvarell och fotografi.

 

Jag målar av glädje och längtan att få skapa vid mina staffli, med en brinnande passion för färger och ett ständigt skapande vill jag fortsätta leka och leva med konsten.