Aktuellt

2017-04-14:

Skånes Fria Konstrunda, gör det möjligt för oss som inte är skrivna i Skåne, att ställa ut här, jippiiiii :)

 

2016-10-27:

Till helgen bär det av till Halmstad och Galleri 70, för att hänga några av mina tavlor.

Här ställer ett 40-tal konstnärer ställer ut och tillsammans bjuder de på en härligt upplevelse av olika uttryck inom konsten.

Är väldigt stolt över att få vara med i det härliga gänget av så kreativa och duktiga konstnärer!

Hemsida: http://galleri70.se/

 

2016-07-17:

Tyvärr har tiden inte räckt att vara aktiv på min hemsida på ett tag. Tänk vad det tar tid och ork att flytta. Vi är numera på plats i Linköping och stormtrivs! Just nu jobbar vi och förbereder oss för Vadstena Konstrunda 9-11 september. Dessutom kommer jag att finnas med under City Art Link i Linköping den 17 september, då jag numera finns på jättefina Ateljé Torggatan 6, i Linköping. Ett härligt gäng konstnärer som driver föreningen idéelt. Även här blir det utställningar och aktiviteter framöver - följ gärna vad som händer på vår Facebooksida:

https://www.facebook.com/Ateljé-Torggatan-6-213189495369757/?fref=ts

Just nu jobbar jag mycket med Collage. Arbetar oftast på duk, där jag målar med akryl och fäller in många andra arbeten jag gjort, i t ex akvareller och grafik.

Jag har även varit iväg på en del kurser sista året, Collage med Claudia Theel på Gerlesborgsskolan, Collage med Mia Willaume i Roskilde och även en helg med Tempera hos Inga Björstedt i Vallåkra.

Jag hoppas vi ses framöver och välkomna både till Vadstena och Linköping.

Men till att börja med kanske i Mjölby under konstrundan 19-21 augusti, då jag fått den stora äran att invigningstala fredagen den 19:e, kl 16.30 på Galleri Kraftverk. Ställer inte ut under rundan, då jag numera bor i Linköping.

 

2015-08-26:

Det börjar dra ihop sig till Vadstena Konstrunda 11-13 september. I år kommer Maken och jag ställa ut tillsammans med Jan Kruuse af Verchou och Irene Annerud. Vi har i sista stund bestämt oss för att ställa ut i gemensam lokal: Den stora salen i Västra Vallen - vi är fortfarande på Vadstena  slott (mitt emot Turistbyrån) och i markplan. Det här ser vi verkligen fram emot. Jag o Gunnar kommer även vara med på Kulturnatten i Norrköping 26 september.Vi kommer vara i Hud & Hälsas fina lokaler på G. Rådstugugatan 31 A-B.

2015-08-01: Då familjen tagit beslutet att sälja vårt kära Lövbacka i Mjölby för att flytta till Linköping, kommer jag ha en annan ateljé fr o m 1 augusti 2015. Mig kommer ni hitta i de härliga lokalerna på Torgatan 6, 4 tr,  i Linköping, "Ateljé Torggatan 6"  - vi finns på Facebook. Här kommer jag dela ateljé med dryga 10-talet andra konstnärer. Det ser jag verklige fram emot - härligt att få kollegor att dela ateljé med.

2015-04-12:

Förebereder mig som bäst för Utställning på Galleri Kraftverk, med vernissage 2 maj i Centrala Mjölby. Har även fått ett hedersuppdrag av Mjölby Kommun som jag kan berätta om lite senare.

2013-08-11: Den här helgen är det mycket förberedelser för Mjölby Konstrunda som startar på fredag den 16/8.

2013-08-07: Det är klart att jag kommer ställa ut under Kulturnatta i Norrköping 28/9-2013. Återkommer med information.

2013-08-02: Har varit iväg och målat akvarell en vecka i Borghamn - härlig vecka med vackert väder, så det har blivit en hel del måleri utomhus!

2013-04-13: Jag och maken har varit på Vesterbys Golfklubb och hängt upp våra tavlor. Här kommer våra bilder finnas hela sommaren 2013.

2013-04-01: Så kul att få berätta att jag och maken ställer ut tillsammans under Vadstenas konstrunda 6-8 september 2013. Vi kommer hålla till på slottet, ohh vad kul det ska bli! Välkomna!


2013-03-03: Arbetar för fullt. Har haft en intensiv period i atelje, med massor av "flöde" i penseln! Hänger just nu på Mantorps bibliotek och i morgon är det vernissage på SMHIs konstförening i Norrköping. Planerar även för höstens utställningar. Så jag återkommer med lite nya utställningsdatum och platser.

2012-11-21: Penseln & Pennan fick jättefint omnämnande både i KindaPosten och i Corren. Citat ur corren: "och lite av Munchdramatik kan man finna i Pernilla Stenbergs "Hemligheten"
Det är inte utan att jag blir stolt över den radenLer stort - tack Lars-Ola Johansson på Östgöta Correnspondenten!

2012-11-18: En mycket välbesökt vernissage för samlingsutställningen i nätverket Penseln & Pennan på Stiftsgården i Vårdnäs. Det var en premiär för oss i nätverket som i fortsättningen kommer hålla i utställningsverksamheten där.

2012-10-23: Idag kom nya numret av "Hus & Hem Trädgård" ut i butikerna. Här är ett 10 sidor reportage från vårt hem i Julstämning..... Både ute i trädgården och inohus. Det är så spännande att få se "sin" bilder - tänk att vi bor här - är det verkligen hos oss. Fotografen och Stylisten Lotta Andersson är helt fantastisk på att få till det. Ni hittar en länkt till hennes Blogg "Fyra Årstider - mitt Liv på Landet" under mina "Länkar". Att hon har 2000-3000 besökare på sin blogg - varje dag!!! Förvånar mig inte ett dugg - hon har ett fantastiskt "öga" för det hon gör!

2012-10-20: Vilken lyckad vernissage - TACK alla ni som kom och besökte vernissaget på Cloettas Konstförening i Ljungsbro. Så kul att få ställa ut i sin barndoms kvarter. I Ljungsbro är jag uppvuxen och har gått i skolan. Så det blev en del "gamla bekanta" som dök upp. Skolkamrater och grannar t ex..... riktigt roligt. Det är också alltid roligt med många besökare som är intresserade av hur jag jobbat fram tavlorna, tekniker osv.... Det blir så spånnande samtal. Många tyckte det var intressant med mina akvareller av kvinnliga modeller, som jag gjort med "fel hand" - i mitt fall med vänster hand. Modell intensiv, att bara ha 3-5 min på sig med modellen, sätta akvarellkritan på det blöta pappret och sedan helst inte lyfta den. Utan låta modellen få sin egen karraktär. De är dessutom målade enbart med två färger som blev extra spännande när de fick mötas och skapa skuggningar osv... Det var ju också viktigt med snabbheten vid tecknandet för att inte det första lagret färger skulle torka........ Tack för att ni var så många som var intresserade och ställde många frågor, det ger mig massor!

2012-10-14: Vårt nätverk Penseln & Pennan har i dag haft möte med Vårdnäs Stiftgård och kommit överens om att vårt nätverk tar över utställnings-verksamheten i deras galleri. Det ska bli riktigt spännande att se vad vi kan göra och vilka spännande konstnärer vi ska bjuda in, förutom att vi själva också ska ställa ut så klart. Det kommer bli en härlig utmaning för oss i nätverket, och vi ser verkligen fram emot samarbetet med Vårdnäs och deras trevliga personal.
Vår första uställning blir en samlingsutställning med nätverkets medlemmar. Vernissaget blir söndagen den 18 november kl 14.00. - VÄLKOMNA!!!

2012-10-08: Spännande telefonsamtal idag, med en förfrågan om jag skulle kunna tänka mig att ha med mina tavlor vid en villavisning i Stockholm i höst. Det är så många "stylade" hem vid visningarna och de ville prova lite "nya grepp", där mina tavlor skulle passa in. En härlig villa i Mälarhöjden, med världens sjöutsikt! Fantastisk utsikt och där kommer mina tavlor hänga. Kul ide!

2012-08-19: Det har varit en kanonhelg med många besökare här på Mjölbys Konstrunda. Extra kul i år eftersom min man Gunnar också var med och visade sina fina fotografier. Vi är båda mycket nöjda efter en besökstät helg, med så många trevliga människor! Vi ser redan fram emot nästa runda, så välkomna tillbaka!

2012-05-14: I det senaste numret (4) av tidningen "livet på landet" är det ett reportage hemma hos oss. Du kan läsa o se lite mer på min blogg: http://ateljelovbacka.blogspot.se/

2012-05-13: Just nu pågår en omdisponering i ateljén/garaget, så det ska bli ytterliga utrymme att skapa på - den inhandlade grafikpressen tar allt lite plats Rodnar

2012-05-12: En annan typ av workshop - Möhippa!
Det blev en riktigt lyckad eftermiddag i ateljén med 8 härliga väninnor som skapade en tavla tillsammans med bruden - vilken energi och engagemang!
Bilder kan ni se under fliken "Möhippa i ateljén"

2012-05-07: Idag var det möte i nätverket Penseln och pennan igen, eftersom det är ett nytt nätverk, vet man inte riktigt vad det kommer bli. I dagsläget har vi knutit kontakt med ett "företagshotell" och skall ha kontinuerliga utställningar där. Ytterligare ett samarbete inom kommunen och lite annat på gång..... Ser väldigt bra ut! Så det kommer bli mer att berätta framöver!

2012-04-29: WORKSHOP i ateljén! Nu är min nya grafikpress även invigd av den första workshopen Ler Härlig och inspirerande eftermiddag med urtrevliga och otroligt intresserade besökare! Se bilder under fliken "Workshop grafik" - ser fram emot många sådanan träffar i framtiden! Om ett par veckor kommer det ett gäng tjejer och ska ha en del av sin möhippa här - de ska skapa en tavla tillsammans med bruden - det blir måleri och Street Art i en skön blandning. Det finns många aktiviteter man kan ha i min ateljé - det är bara fantasin som begränsar. Har fått förfrågningar både från företag och familjer

2012-04-19: Har varit och lyssnat på Tobias Barenthin Lindblad, förlagschef som är specialiserad på utgivning och distribution på böcker om sub- och populärkultur. Han föreläste om graffiti, gatukonst och urbanitet. Riktigt intressant!

12-04-16: Möte i nätverket Penseln och Pennan (http://www.penselpennan.blogspot.se/)
Ser fram emot ett ett gott samarbete med många goda idéer som kommer upp på våra möten.

2012-04-11: Idag har jag fått besked om att min grafikpress är i sverige och att jag får leverans inom de närmaste dagarna. Va glad jag blir! Ska bli kul att "köra in sig" på den och sedan kunna hålla kurser här i ateljén. Några har redan anmält intresse och det ska verkligen bli roligt - min 6 person max 8-10 per beroende på aktivitet. Tjejträffar, möhippor och personalaktiviteter - alla är välkomna.
Då jag har ett registrerat företag, Pernilla Stenberg AB går det bra att få faktura.

2012-04-02: Idag har jag uppdaterat mina galleri-bilder. Har nämligen ramat in lite nytt och hängt om i min ateljé. Välkomna att titta in!

2012-03-20:
Har haft många funderingar runt detta, men nu äntligen har jag bestämt mig! Har idag beställt en egen grafikpress till ateljén.
Det kommer ge mig så fantastiskt mycket! Har förmånen att ha tillgång till stor grafikverkstad på annan plats, så jag ville komplettera med en "halv"-stor här hemma. Känns kul att kunna visa upp mer grafik framöver. Dessutom blir det ett komplement till de "träffar" jag kan ordna här i ateljén. Det kan vara allt från företagsträffar, tjejdagar och familjeaktiviteter till  möhippa.
Max 8 personer per träff.

2012-03-18:
Nytt, nytt, nytt: Nätverket Penseln & Pennan!
En härligt första träff med det nybildade konstnätverket Penseln & Pennan i Linköping. Det ska bli kul att se hur det utvecklar sig. Vi är precis i uppstarten och kommer ses snart igen och se hur vi jobbar vidare, med inspirerande möten, föreläsningar, utbildningar, gemensamma utställningar osv.... 
Mycket lyckad första träff med en härlig föreläsning i konsthistoria av Joanne Hoffsten. Joanne fängslade oss alla med berättelser om Leonardo Da Vinci, Michelangelo och Frida Kahlo.
Vill ni ser mer vad vi pysslar med på träffarna kan ni följa vår blogg:
http://penselpennan.blogspot.se/
Är du dessutom konstnär och känner att det här vore något för dig, hör av dig och följ med på en träff!

2012-03-14:
Det börjar närma sig, skall ta beslut om en egen grafikpress...... men det finns är så mycket att tänka på och många modeller att välja bland.... Men snart så Ler

2012-03-10--2012-03-11:
Inspirationsdagar med konstnären Susanne Möller, från Vadstena.
Teknik: Akvarellmonotypier (se: http://www.suzannemoller.com/ )
Vilken helg! Massor med inspiration och nya sätt att jobba på - det har verkligen varit givande!

2012-03-01: Idag har vi träffats Ler f.d elever och våra lärare från Liljeholmens Folkhögskola - det är så himla kul att vi fortsätter träffas så här! Just nu planerar vi för en gemensam utställning på Kisa Bibliotek i sommar - med vernissage lördagen den 30 juni och utställningen
pågår t.o.m 14 augusti.
Så ta gärna en tur förbi Kisa bibliotek i sommar!

2012-02-23:
Corren bostad har varit här och gjort ett mysigt reportage om vårt hus Lövbacka som fyller 100 år. Härligt att se sitt hus och läsa om det utifrån någon annans synvinkel :-)
TACK för ett jättefint reportage Beatrice Persson på Corren!
http://www.corren.se/bostad/ett-hus-med-manga-hjartan-5943472-artikel.aspx

2012-01-24--29:
Har varit på Gerlesborgsskolan i Bohuslän för att måla "Modell intensiv - akvarell".
En helt suverän utbildning med ett så proffsigt upplägg av lektioner och intensivt......... det var bara förnamnet denna vecka! Är så fantastiskt nöjd!
Se mer under "fliken" Gerlesborsskolan 2012.

2012-01-10:
Under Mjölbys konstrunda 17-19 augusti kommer jag dela ateljé med min make Gunnar som var en av 5 nya medlemmar som valdes in i konstrundan i går kväll. Det ska verkligen bli kul att få göra det här tillsammans! Om ni vill se vad han fotograferar gå in på hans hemsida: http://www.guste.fotosidan.se/
Det är riktigt spännande att få vara delaktig i en så levande konstrunda och jag vill passa på att hälsa alla 5 nya medlemmar välkomna!

2011-12-27: Min hemsida firar 1 år idag - hela 30.473 härliga besökare har hittat hit! Nu ska jag fortsätta jobba med min hemsidan så att ni även i fortsättning tycker det är spännande att komma hit och titta på min konst - ni är ju Såklart även välkomna hem till min ateljé!
Jag önskar er alla ett Gott slut av 2011 - vi ses igen 2012!

2011-12-21: Blev så oerhört överraskad och tacksam i mitten av november när jag såg att jag haft 25.000 besökare här på hemsidan, och ikväll ser jag att det passerat 30.000!!!!! Kära nå'n så häftigt!!1 Jag blir så oerhört stolt och glad över detta och kan inte annat än att skicka tacksamma tankar till Er Alla!!!
Tjoho vilken julklapp! TACK!
Just nu funderar jag även på att lägga till en Blogg här på hemsidan efter jul- och nyårshelgerna. Vi får väl se vad det blir, har förstått att det är mycket arbete med en sådan, men det verkar onekligen spännande!!!

2011-12-10, kl 13.00: Invigning av utställningen "Linköpings Kommuns årliga konstinköp". Invigningstalare: Karin Semberg, kommunens kultur och fritidschef.
En jättefin utställning med stor bredd, variation av konst och tekniker. Det var dessutom roligt att det var 50/50 manliga/kvinnliga konstnärer. Det är bara att gratulera kommunens innevånare som får njuta av den fina konsten.
Utställningen pågår till 7 januari 2012, så ta en paus i julförberedelserna och njut av konsten en stund.

2011-12-07: Idag har jag lagt in bilder på några av årets tavlor. Bl a 3 st "havsmotiv" som jag blev inspirerad av, när min kära vän Anna läste några av sina favoriter ur enTranströmmer-bok i samband med att han fick Nobelpriset.
Tack Anna och Tack Tomas Tranströmer för dina vackra dikter!

"Stor och långsam vind
från havets bibliotek
Här får jag vila"

samt:

"Se hur jag sitter
som en uppdragen eka
Här är jag lycklig"

Visst är dom fina!


2011-12-06: Är så glad för jag ska åka till Gerlesborgsskolan i Bohuslän näsa år - så spännande att få komma dit! Ska se till att lägga in lite bilder när jag kommit hem ........Ler
Ett extra tack till Helena Emanuelsson som inspirerat mig att åka dit!
http://www.gerlesborgsskolan.se/


2011-11-19: Idag blev det en tur till Österbymo Bibliotek och Helena Emanuelsson på Näs vernissage. Fantastiska bilder! Utställningen pågår tom 9 januari, så åk gärna dit och titta! Grattis Helena till dina fina bilder - du inspirerar!
http://biblioteket.ydre.se/aktuellt.htm


2011-11-13: TACK alla ni som besöker min hemsida, har just insett att jag haft över 25.000 träffar på 11 månader!
Helt otroligt, det hade jag aldrig vågat hoppas på  när jag startade upp sidan 101227.        
Vilken inspirationskick!!!!! Wow!

2011-11-07: Vernissage på Konstföreningen -Tekniska Verken i Linköping AB. TACK alla trevliga besökare på Plan 4 Tekniska Verken! Va kul att träffa Er alla och jag fick dessutom glädjen att få träffa några av mina f.d kollegor! Ett speciellt tack till konstföreningen som tog så himla väl hand om mig och fixade hängningen så fantastiskt bra!!! Utställningen pågår till fredagen den 18/11 - så passa på att titta förbi utställningen! VÄLKOMNA!

2011-10-17: Vernissage på Boxholms bibliotek.
Hösten är här och vad kan vara bättre en en färgsprakande konstutställning! Vilken kväll ni bjöd på - alla mina härliga gäster! Och vilket mottagande av Biblioteket i Boxholm - fantastisk personal och härligt inbjudande lokaler. Här känner man sig verkligen välkommmen! Utställningen pågår fram till 2011-11-04. Så välkomna förbi och ni har lusten! Har lagt in lite bilder under fliken vernissage Boxholm. Är det någon bild som Du är med på och som du vill att jag tar bort, är det bara att höra av sig! Ler stortNi är ursnygga allihop!!!! Kram

2011-08-31: Maken hemkommen från resa i östra Finland, där han fotograferat björn. Vilken resa han gjort han är otrolit nöjd! Ni kan se några av bilderna från resan på hemsida: http://www.guste.fotosidan.se/


2011-08-21: Vinnaren av besökspriset blev en härlig kille som heter Arvid och är 4 år.
Han har varit här och valt en tavla och det va så himla mysigt! Jag kommer skriva lite om konstrundan under veckan här på hemsidan, har även några kort som jag kommer publicera. Men just i dag är jag lyckligt trött efter en fantastisk konstrunda och jag är så tacksam över att jag fått träffa så många trevliga människor - så jag lägger upp mina trötta fötter och blundar Ler stort   VÄLKOMNA ÅTER - NÄR HELST NI HAR LUSTEN!!!  // Pernilla


2011-08-17: Idag har de skrivit om mig i Östgötatidningen: http://www.e-pages.dk/mjolby/170/  "Pernilla debuterar i Mjölby" (sidan 10) Det var ett trevligt reportage de gjort om Mjölbys Konstrunda!

2011-08-13: Idag har vi plockat och grejat i ateljén inför konstrundan nästa helg. Det ska bli fantastiskt spännande och se om någon hittar hit under Mjölbys Konstrunda 19-21 augusti. Nu kommer jag även erbjuda Giclée tryck, samt vackra fotografier tagna av mig eller min maken, tryckta på Fine Art papper med lite vackra och tänkvärda ord.... Välkomna att titta förbi nästa helg!
 
2011-07-30: Idag har vi plockat ner utställningen jag haft på Albackens Trädgårdscafé under 2 månader. Jag vill här ge ett STORT TACK till alla som varit på Caféet och jag har fått så himla fina hälsningar via min gästbok - vilken fin respons, ni ska veta att det värmer hjärtat!

2011-05-29: Stort TACK till alla som kom till Vernissagen på Albacken - ni var dryga hundratalet - jag är oerhört glad och tacksam för det! Och visst var Martine Hellman helt fantastisk på att sjunga och spela - hon är en framtida stjärna! Har lagt in lite "vimmelbilder" här på hemsidan.

2011-05-29: Mors dag! Kl 14-16 har jag VERNISSAGE på Albackens Trädgårdscafé i Mjölby. Jag kommer visa Akrylmålningar och Grafik. Motalatösen Martine Hellman som är 18 år och studerar vid Dans- och Musikalgymnasiet i Lund kommer spela och sjunga för oss - härligt att få lyssna till framtidens artist Ler stort På Trädgårscaféet kan man få English Afternoon Tea, med massor av gott. Måste dock beställas i förväg - men en jättefin Morsdag present! Annars finns det annat gott att äta och dricka i serveringen. Det är både en interiörbutik och en trädgårsbutik, så det finns massor att se. (www.albacken.net)
ÖNSKAR ER ALLA HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!

2011-04-15: Mitt deltagande i Åtvidabergs konstrunda: Jag kommer finnas på den sk. Mässen i Åtvidaberg vid Gamla Torget. Åtvidabergs konstrunda pågår 2-5 juni 2011 - Kristihimmelfärdshelgen med vernissage på torsdagen kl 10.

2011-04-04: Det har varit en riktigt bra utställning i Stockholm på PUB!

2011-03-27: Har jag varit i Stockholm och på PUB och lämnat in tavlor inför utställningen i veckan.

2011-03-11:
Nu är det klart att jag och min konstnärsvän Ewa Andersson ställer ut tillsammans i Åtvidaberg, under konstrundan 2 juni - 5 juni 2011.
Återkommer med lokal då vi har två att välja på just nu.

2011-03-07:
DATUMET FÖR UTSTÄLLNINGEN PUB STOCKHOLM ÄNDRAT!
Datum är ändrat för utställning till den 30/3 - 4/4, dvs det är framflyttat en vecka!

2011-03-01:
Nu är det klart att jag kommer ha en separatutställning på Albackens Trädgårdskafferi här i Mjölby. Vilken fantastisk miljö!!! Kan verkligen rekommendera ett besök till detta härliga ställe, interiörbutik, restarang/café och trädgårsbutik - allt i ett. Här har de både Stickcafé och Afternoon Tea med massor hembakat och gott( sandwich, scones och bakverk)! Väl värt ett besök! Se mer på hemsidan:
http://www.albacken.net/ (finns även på Facebook och blogg)
Jag ställer ut mina tavlor här med början och vernissagedag Söndagen den 29/5 - 2011, på självaste Mors dag! Så kom hit och ha en mysig dag med gott att äta, mingla och se på konst för att sedan botanisera i butiken både ute och inne! Och vill ni dricka Afternoon Tea, ska man beställa det i förväg. Utställningens sista dag blir 30 juni. Klockslaget för Vernissaget återkommer jag med! VÄLKOMNA!

2011-02-23: 
Samlingsutställningen i Stockholm på PUB/Hötorget.
Datum är ändrat för utställning till den 30/3 - 4/4,

dvs det är framflyttat en vecka! (vernissage 30/3 kl 17-21)


2011-02-23:
5000 träffar sedan 2010-12-27, jag är sååå glad! Det är helt fantastiskt!

2011-02-22:
Två spännande besked idag...... utställning Stockholm, slutet mars 2011 och en i Mjölby under juni 2011. Ser med spänning fram emot  bekräftelser, så jag kan publicera tider och platser här på hemsidan........

2011-02-19:
Har haft en inspirerande dag hos konstnären Mikael Altersten i Stockholm (http://www.alterstenart.com/). Härligt att få prova på Street Art och jag är säker på att jag kommer ha stor glädje av den här dagen i mitt skapande. Tack till Mikael och tack även till Caroline Asplund, Fo-Ko (http://fo-ko.se/), som arrangerade dagen. Helt suveränt bra och framförallt trevligt!

2011-02-18:
Nu har jag fått klart med en separatuställning på Boxholms Bibliotek 3 veckor.
17 oktober - 4 november 2011. Vernissage 17 oktober kl 18.00 - VÄLKOMNA!


2011-02-17:
Ikväll har vi haft årsmöte i Mjölby Konstrunda och datumet är bestämt till 19 - 21 augusti 2011. Då är ni alla välkomna till våra öppna ateljéer!

2011-02-10:
Har haft ett jättetrevligt besök idag i min ateljé och i vårt hus. Det är Lotta Andersson som har den otroligt populära bloggen: http://mittlivplandet.blogspot.com/
Hon kommer göra ett inredningsreportage här på Lövbacka under våren och det ska bli jättespännande att få se hur hon jobbar. Vet ännu inte vilken inredningstidning det blir och det tar säkert en stund innan det publiceras, men jag lovar att skriva in när det är dags. Kanske blir det några fina stilleben för mig att måla?! En otroligt generös och varmhjärtad tjej, som man inte kan annat än gilla! Rätt person på rätt plats! Va härligt med kreativa kvinnor!

2011-02-10:
Min hemsida har varit öppen sedan 10-12-27 och jag har redan haft 4000 besökare! Vad glad jag blir - tack alla!

2011-01-02:
Har just fått veta att Mjölbys konstrunda eventuellt kommer få ett annat datum än det jag tidigare angett, jag återkommer med rätt datum i slutet av februari 2011. 

2010-12-27:
Idag fick jag besked att jag kommit med på Mjölby Konstrunda 2011.08.19 2011.08.21! Då är ni alla välkomna hit!