Konstvisning och middag

Konstvisning och middag

Hejsan hoppsan bloggen, så lätt blir ni inte av med mig även om jag fortfarande sitter på jobbet! Torsdag och inte vilken torsdag som helst för den delen, idag händer det en hel del grejer och först tänkte jag gå runt lite på Södermalm för att kika på lite konst. Sen är det ju givetvis skärtorsdag också det får vi inte glömma, vad mer ska man hitta på för att fira in några dagars ledighet. Konst är ju mitt enda riktigt stora intresse och det har jag ju redan inplanerat så nu är det bara låta fantasin flöda och försöka komma på något mer man kan göra. Mat och dryck är ju någonting som faktiskt under senare år har fångat mitt intresse lite, det är spännande att prova nya maträtter från olika kulturer. Jag kanske ska slå en signal till min flickvän och fråga om vi ska gå ut och sätta oss på någon uteservering efter det att jag har varit och kollat på konst. Medborgarplatsen har väldigt många trevliga serveringar och i det här vädret så tackar man inte nej till att spendera några timmar på något mysigt ställe med lite god mat. Eller ännu bättre, jag kan ju kolla med tjejen om hon vill följa med för att titta på konst. Jag har en tanke att jag ska få henne att bli intresserad av konst men än så länge så går det inte allt för bra, det funkar i fem minuter ungefär och sen blir hon uttråkad. Men jag är väldigt tålmodig med min plan och känner att det får ta den tiden det tar. Apropå vädret, vårvärmen bara kom som en blixt från klarblå himmel i princip och jag tror att vi alla välkomnade det med öppna armar. Vintern är äntligen borta och nu kan man slänga ner alla vinterkläder i förrådet för att plocka fram vårjackorna.  


Kommentarer är stängda.