Lashes by Moa

Lashes by Moa

Hej på er igen alla mina underbara bloggläsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till ännu ett inlägg här på min blogg! Jag hoppas att ni alla mår bra, att ni har haft en riktigt bra helg, och att ni är taggade på vad denna vecka kommer ha att erbjuda er. Dagen till ära tänkte jag skriva ett inlägg om det här med fransar i Lindesberg med omnejd. Ni är faktiskt en hel del som befinner er just här, precis som jag, och då jag vet att många av er delar mitt intresse för fransar, kändes det som ett passande inlägg. Jag tänkte även att jag skulle tipsa er om ett företag som jag hittade för inte så länge sedan, nämligen Lashes by Moa. Lashes by Moa är ett företag som jag tidigare fått som tips utav flera av mina vänner som vänt sig till dem, och som blivit väldigt nöjda med den hjälp som de har fått. Jag är så glad över detta tips, då jag är så nöjd med all hjälp som jag fått utav just Moa. Moa är otroligt kunnig inom kundservice, och fick mig att känna mig väldigt trygg och säker i mitt val av företag redan från start.

Hon visade sig även vara riktigt kunnig och erfaren inom sin bransch, vilket såklart är det viktigaste. Mina fransar är nu hur fina som helst, och jag blir alltid så imponerad över resultatet. Jag är verkligen tacksam över att jag har hittat just Lashes by Moa, då många av de företag som jag tidigare vänt mig till, har sagts kunna hjälpa mig, men har sedan visat sig vara väldigt oseriösa och oprofessionella. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Lindesberg, Nora eller Örebro med omnejd att vända er till just Lashes by Moa. Ha nu en riktigt härlig vecka så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.