Underbar loppis i Karlstad

Underbar loppis i Karlstad

God eftermiddag och ännu ett inlägg ska jag skriva till er nu, mina fina och underbara läsare. Jag är intresserad av design, och då jag alltid eftersträvar att ha en högst personlig stil i min lägenhet kan jag inte tänka mig att köpa sådant som alla andra också har. Jag handlar det mesta på loppisar, och särskilt en loppis i Karlstad har vunnit mitt hjärta och det är Vassvikens Gammalt & Nytt. 

Det här är verkligen en sådan loppis i Karlstad som jag önskar att ni skulle få upp ögonen för, om ni inte redan har det. För det är inte klokt så många fina prylar som finns hos dem. Det är heller inget skräp som det tyvärr finns hos en del andra loppisar utan bara fina saker från olika epoker i historien. Jag älskar hela kulturen som det rör sig om när man väljer att handla saker och ge dem nytt liv, saker som har en historia, även om man förstås ofta inte får svar på frågor som om vem som ägt föremålet tidigare, vem satt i just den soffan och så vidare. Det unika med denna loppis i Karlstad är att det endast finns ett eller ett fåtal exempel av varje produkt och därför är Vassvikens Gammalt & Nytt ett företag som ger mig alla förutsättningar att skapa mig ett unikt hem. Det här är en loppis som besöker olika städer och orter och därför är det många fler än endast oss i Karlstad som har möjlighet att handla av dem. Ni får hålla lite utkik, ni som bor i Bengtsfors, Ed, Mellerud, Säffle, Vänersborg och Åmål, för även till dessa städer kommer Vassvikens Gammalt & Nytt på besök ibland. Ha det nu jättebra och är det något ni undrar så hör av er till det här företaget. 


Kommentarer är stängda.